Възстановяване на данъци

Целогодишна работа в Холандия в цех за цветя.

Ди Ес Про Консулт ЕООД е официален представител на много холандски компании в България, за които осъщестяваваме подбор на персонал. За един от нашите клиенти в Холандия търсим служители за работа в цех за цветя.

Какви са вашите задължения:

  • Чистене на луковици
  • Пакетаж на готова продукция
  • Сортириране
  • Лепене на стикери
  • Поставяне на целофан

Работи се на поточна линия, така че от кандидате очакваме да бъдат сръчни и бързи. Няма норми, но се изисква да се спазва темпото на поточната линия. Координаторите с голямо удоволствие ще ви помогнат в началото.

Какво предлагаме:

Заплащане:

9.87€/бруто на час. Заплащането става по банков път. Всеки един кандидат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да притежава банкова сметка. Първото заплащане е на третата седмица, така че трябва да разполагате с достатъчно пари за нуждите ви. Ако нямате банкова сметка, нямате как да получите заплащане. Пари в брой не се изплащат!

Настаняване:

Фирмата предлага настаняване в фирмени къщи и хотелски стаи. Това къде ще бъдете настанени зависи от холандската компания. В хотелските стаи всяка стая разполага с кухненски кът с всички необходими посуди и баня с тоалетна вътре в стаята. В къщите кухнята и банята е обща. Във всяка стая остават двама. Настаняването струва 2.42€ за всеки отработен работен час. Тоест заплащате за настаняване, колкото сте работили. Примерно: 30часа х 2.42=72.6. По този начин, дори и да сте работили винаги имате пари. В настаняването са включени всички сметки като ток, вода, газ и др.

Първият наем се заплаща след получено първо работна заплата. Плащат се и 3-те седмици наем, след като получите първото заплащане. На следващата седмица отново първо трябва да платите наема, за да ви бъде преведена заплатата. След това всяка седмица, първо се заплаща наема и след това се прави превод.

Важно: Плащането на наема става само на ПОС терминал в офиса или чрез банков превод. Затова е много важно да притежавате безконтактна карта и мобилно банкиране!

Транспорт до работа:

Има работни места, които са близко до местата за настаняване, до тях се върви. За по-отделечените работни места осигурен безплатен превоз. Работно облекло: Работни обувки – тип бомбе (предпазни метални), ако ги нямате в противен случай ще ги предоставим за 35 евро (ако останете по-дълго, за да работите за нас, повече от 6 месеца, обувките ще бъдат безплатни);

Ако тази работна позиция представлява интерес за вас, моля кандидатсвайте с бутона „Кандидатствай“.

bg Bulgarian
X