Възстановяване на данъци

Връщане на данъци от чужбина

МИСИЯ И ВИЗИЯ

Нашата дейност представлява посредничество между мигранти и чуждестранни институции и служби. Запълваме празнината, която съществува между младите мобилни европейци и често несъвместимите и бюрократични институции в Европа.
Използваме нашите знания и иновации по най-подходящия начин, за да предложим прости и евтини решения преди заминаване, по време на престоя и след завръщане от чужбина. Чрез нашите взаимно допълващи се продукти се стремим да изградим дългосрочни отношения, като се грижим за теб на всеки етап от живота ти като мигрант. Нашата мисия е…
Да направим престоя ти в чужбина безопасен и лесен, като застанем до теб и ти предложим избор и иновативни решения.

ДЕЙНОСТ

Ние сме най-голямата полска компания, която се занимава с възстановяване на надвнесен данък и предлага други услуги, свързани с легалната работа в чужбина.
До момента сме помогмали за възстановяването на над 200 млн. злоти данъци на повече от 200 хил. поляци, работещи в чужбина. Вярваме, че в бъдеще ще можем да помогнем на още много хора.
 

СЛУЖИТЕЛИ

За нас най-ценни са хората – както клиентите, така и служителите ни.
Доволен клиент е този, когото можем ефективно и компетентно да обслужим, затова при избора екип ние се фокусираме върху знанията, опита и професионализма.

НАШИЯТ ЕКИП СЕ СЪСТОИ ОТ МНОЖЕСТВО СПЕЦИАЛИЦТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ

Поради международното естество на работата ни, езиковите умения са изключително важни за нас. Нашите служители говорят много езици, вкл. англйски, немски, холандски, френски, украински, чешки, китайски и гръцки.

КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАНИЯ

Нашите служители притежават официални квалификации в областите счетоводство, икономика, право, мениджмънт, филологии, личностно консултиране, психология, човешки ресурси, маркетинг, информатика и др. Това многообразие ни помага да действаме изключително динамично и постоянно да търсим нови и иновативни решения, насочени към намиране на възможно най-бързите решения за нашите клиенти.
Ние се отличаваме с отлични познания относно данъците и дългогодишна практика, които в съчетание с използването на най-новите технологии, ни позволяват да ти предоставим решения на най-високо ниво. Ние мислим различно – проверяваме цялата информация директно в чуждестранните данъчни служби, закони и конвенции.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Ние разполагаме с търговски отдели (чрез които можеш да работиш и да си сътрудничиш с нас), отдели за обслужване на клиентите (които ти дават достъп до актуална информация, свързана с твоя случай), правни отдели (които наричаме нашата „фабрика“ – благодарение на тях можеш да възстановиш данъците си) и счетоводен отдел (който се грижи да получиш парите си навреме).
Много често сфрормираме екипи по проекти, като обединяваме хора от различни отдели, за да генерираме мнобройни нестандартни идеи и иновативни решения.

Ние знаем, че за да удовлетворим очакванията ти, трябва постоянно да се усъвършенстваме. Включваме се в редица обучения и конференции, за да следим промените в областите, които са важни за нас и нашите клиенти.
Благодарение на екипа ни, ние сме признат лидер на пазара на финансовите услуги за полски емигранти и една от първите компании в Полша, която започва да защитава интересите на поляците пред чуждестранните институции.
Екипът ни е съставен от множество индивидуалности, но всички те споделят едно – стремежът да ти предложим услугата възстановаяване на данъци или надбавки с най-високо качество във възможно най-кратък срок.

СВЪРЖИ СЕ С НАС СЕГА, КАТО НАТИСНЕШ ТУК!

bg Bulgarian
X